KUALIFIKASI ENTERPRISE

1. Integritas lan Inovasi 2. Nggoleki inovasi Teknologi 3. Terus-terusan pangembangan 4. Kualitas lan Globalisasi Dhuwur

About us

Babagan kita

Produsen mesin Yuhuan Jin Aofeng (JAF) Co., Ltd.a pabrikan, sing khusus kanggo extender rem (wedge rem extender), silinder rem, Sinkronisasi, lan poros rocker. Produk kami cocog kanggo trek abot, Mesin Teknik, bus, kendaraan pertanian. Kita ngekspor menyang pasar global, lan uga wis misuwur ing sawetara pasar, utamane kanggo Asia Tenggara!
Kita didegake ing taun 2005, lan sawise 15 taun terus berkembang lan inovasi, kita wis nggayuh sistem produksi sing diwasa.

Produk Kita

Napa Pilih kita

Kekuwatan Kita

Kita wis kerja sama karo pabrik OE pirang-pirang taun. Kanthi pengalaman standar OE, kita wis ngimpor akeh peralatan teknologi canggih supaya bisa terus ngembangake kekuwatan ilmiah ...

Kualitas Kita

Kita wis lulus sertifikat ISO / TS16949. Ngluwihi sistem iki, kita kepengin nggawe produk standar lan kualitas dhuwur ...

Mitra

  • brand
  • brand01
  • brand04