Babagan Kita

Yuhuan Jin Aofeng (JAF) mesin Co., Ltd.

SING APA KITA

Yuhuan Jin Aofeng (JAF) mesin Co., Ltd. pabrikan, sing duwe spesialisasi ing extender rem (wedge rem extender), silinder rem, Sinkronisasi, lan poros rocker. Produk kami cocog kanggo trek abot, Mesin Teknik, bus, kendaraan pertanian. Kita ngekspor menyang pasar global, lan uga wis misuwur ing sawetara pasar, utamane kanggo Asia Tenggara!
Kita didegake ing taun 2005, lan sawise 15 taun terus berkembang lan inovasi, kita wis nggayuh sistem produksi sing diwasa.

DSC_0018

DSC_0007

DSC_0025

APA KITA KANGGO

Kita wis kerja sama karo pabrik OE pirang-pirang taun. Kanthi pengalaman standar OE, kita wis ngimpor akeh peralatan teknologi canggih supaya bisa terus nambah kekuwatan ilmiah.
Kita wis lulus sertifikat ISO / TS16949. Ngluwihi sistem iki, kita kepengin nggawe produk standar lan berkualitas tinggi.
Minangka departemen riset lan pangembangan, tujuane kanggo riset lan inspeksi produk anyar sing standar. Sawise kabeh, kita wis ngembangake luwih saka 400 produk.

证书

2

Apa sing bakal kita lakoni

1. Integrasi lan Inovasi
2. Nggayuh inovasi Teknologi
3. Terus-terusan pangembangan
4. Kualitas Tinggi lan Globalisasi

KUALIFIKASI ENTERPRISE

1. Kanthi kaluwihan teknis sing ora bisa dibandhingake lan sarat standar paling dhuwur, kita yakin produk bakal luwih kompetitif ing pasar.
2. Operasi rinci produksi lan rinci.
3. Rasa tanggung jawab sing dhuwur kanggo ngasilake
4. Nguji kualitas produk sing tepat.
5. Priksa kabeh aspek teknologi.

DSC_0013

AIM

Perusahaan kita netepi dalan pembangunan standar sing standar, inovatif lan profesional, lan tujuane kanggo terus dandan, produk bermutu lan layanan sawise tepat waktu.

PANGarep-arep

Yen sampeyan kasengsem karo produk kita, aja ragu-ragu hubungi kami. Katalog bakal disenengi, yen dijaluk sampeyan. Muga-muga duwe hubungan bisnis anyar karo sampeyan mbesuk.