Hubungi Kita

Yuhuan Jin Aofeng (JAF) mesin Co., Ltd.

Alamat

Zona Industri Teknologi, Kanmen, Yuhuan, provinsi Zhejiang, China

Telpon

18957675828

0576-87506800

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita