Silinder Roda Rem JAF0784

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Latar mburi

Amarga struktur rem irisan sing luwih kompak, kekuwatan silinder rem langsung dikirim menyang bantalan rem. Efisiensi rem luwih dhuwur lan bobote kabeh sistem luwih entheng. Miturut data pasar, traktor 6 × 4 kanthi kabeh roda ngarep lan mburi sing diganti rem wedge bisa nyuda bobot 55 kg.
Kajaba iku, kanthi ningkatake kahanan lalu lintas lan perbaikan kinerja kendaraan sing terus-terusan, silinder rem irisan, minangka produk anyar sing bisa ningkatake keamanan aktif kendaraan, lan bakal cepet dipromosikake lan ditrapake.
Deskripsi Produk: Produk iki cocog kanggo akeh model ing pasar saiki, lan wis populer ing pasar.

Kaluwihan silinder rem

1. Ringan: Dibandhingake karo rem drum rem udara tradisional, assembge wedge ing sistem rem wedge sing ngganti lengen nyetel dhewe, camshaft lan braket ruangan ing sistem rem tradisional lan plate ngisor rem irisane luwih entheng tinimbang piring rem tradisional. Miturut statistik, silinder rem bisa nyuda bobote nganti 10-15kg.
2. Respon rem cepet lan torsi rem gedhe: rem irisan duwe struktur sing luwih ringkes tinimbang rem camshaft biasa. Efisiensi transmisi silinder rem irisan luwih gedhe tinimbang silinder rem camshaft, lan kerugian dorongan cilik sajrone proses meksa nindakake perkara. Mula nalika ngerem, rem irisan wedhak cepet lan torsi pengereman gedhe.
3. Bisa nyuda konsumsi bahan bakar lan biaya transportasi

Rincian produk

Model: ISUZU
Katrangan: ISUZU
Diameter: 58.74mm
OE Ora.: 1-47601-078-2 / 1-47601-077-2
JAF No .: JAF0784-L # / JAF0785-R #

Rincian pengepakan

Bobot net: 7,2kg Bobot reged: 7.53kg,
Cara pengepakan: sak kothak batin kanggo saben produk, 6 kothak batin kanggo sak kothak
Kemasan netral: saben produk kanthi siji kantong plastik, kothak njero lan karton njaba
Ukuran kothak njaba: 73 CM * 28cm * 22cm, ukuran kothak batin: 25.5cm * 23.5cm * 9.2cm

Aksesoris

1. Dering pisah (kanggo poros) 2. Gasket kupu-kupu 3. Musim semi menara 4. Batang push 5. Tutup debu cilik 6. Kursi musim semi 7. Dering penahan (kanggo bolongan) 8, Braket 9. Rol 10. Kertu 11. Musim semi 12 Nyetel Bolt 13. Dering sing ditahan 14. Musim semi torsi 15. Tutup bledug 16. spring kupu-kupu 17. Lengan piston 18. piston 19. geser 20. geser 21. sambung

P12

Informasi liyane

P 7

Struktur dhasar

1 - poros sepatu 2 - spring bali 3 - expander wedge 4 - assembling sepatu 5 - plate backing rem 6 - penutup bledug 7 - ruang udara rem
Pitunjuk:Dawane biaya pemeliharaan rem irisan direkomendasikan 100000 km. Inspeksi utama yaiku mriksa minyak pelumas ing rem sing rusak lan segel kasebut. Yen wis rusak, kudu diresiki kabeh bagean lan diubengi maneh kanggo pangopènan (Cathetan: tutup bledug dilarang banget ngubungi pelarut pembersih, kayata solar, minyak tanah, bensin, lsp), nyetel lan nggawe interior kapenuhan pelumas. Yen tutup bledug rusak, tutup bledug kudu diganti. Pelumas basa lithium umum (cb5671) digunakake minangka pelumas pelumas. Yen ana bagean sing rusak, kudu diganti.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita