Warta

  • Prinsip Pengereman Mobil

    Silinder roda rem biasane kalebu piring rem, sepatu rem, lapisan gesekan, expander, ruang udara, tutup pencegahan debu lan musim semi. Nalika wis bisa digunakake, rod meksa push baji menyang expander ing tumindak kamar udara kanggo misahake bal. Bagéan saka ...
    Waca liyane
  • Mesin Inspeksi Anyar Kanggo Expander Rem Wedge

    Kepiye cara kerja? Tujuan mesin inspeksi yaiku nyedhiyakake bench test expander wedge wedge, sing digunakake kanggo ndeteksi fungsi nyetel otomatis expander kanthi otomatis. Mula, langkah-langkah inspeksi kaya ing ngisor iki: 1. Bangku tes expander wedge, kalebu bingkai, ...
    Waca liyane
  • Alat Rem Mobil

    Ing pasar truk medium lan abot global, silinder master rem macem-macem. Salah sijine yaiku jinis disk pneumatik, sing populer ing Eropa lan dipromosekake banget ing saindenging China. Uga ana jinis drum irisan pneumatik sing ditrapake dening FAW J7 ing China. Kejaba jinis drum camshaft pneumatik yaiku ...
    Waca liyane